غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

واکنش روسیه به اقدام ترکیه برای فروش سامانه دفاعی اس400

با مطرح شدن پیشنهاد خرید سامانه اس۴۰۰ روسی از ترکیه از سوی سناتور آمریکایی، مسکو اعلام کرد که بدون مجوز روسیه، ترکیه حق چنین کاری را ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۰ - ۱۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 01
کد خبر: ۴۸۵۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ در حالی که یکی از سناتور‌های آمریکایی برای پایان‌دادن به بن‌بست سیاسی میان واشنگتن و آنکارا، پیشنهاد افزودن متمم خرید اس۴۰۰ را به لایحه بودجه سال ۲۰۲۱ مطرح کرده است، یک سخنگوی دولت روسیه اعلام کرد که ترکیه نمی‌تواند سامانه دفاع موشکی اس۴۰۰ روسیه را بدون مجوز مسکو به کشور دیگری صادر کند.

 

سناتور جان تون اخیرا متممی را در خصوص طرح بودجه سال ۲۰۲۱ ارائه کرده است. هدف از ارائه چنین پیشنهادی پایان دادن به مناقشات طولانی مدت میان واشنگتن و آنکارا بر سر خرید سامانه دفاع موشکی اس۴۰۰ روسیه عنوان شد.

 

این در حالی است که وزارت دفاع آمریکا نیز هم‌زمان اعلام کرده است که این کشور تا ۲ سال دیگر و تا سال ۲۰۲۲ به ترکیه در ساخت جنگنده اف۳۵ وابسته خواهد بود. به گفته بلومبرگ، این نخستین واکنش پنتاگون در مورد تداوم حضور ترکیه در ساخت جنگنده اف۳۵ است.

 

وزارت خارجه آمریکا پیش از این اما تهدید کرده بود هر کشوری که سامانه پدافند موشکی اس۴۰۰ روسیه را خریداری کند، تحریم می‌شود. کاخ سفید نیز طبق لایحه بودجه نظامی ۲۰۲۰، مکلّف است ترکیه را تا پایان سال به صورت کامل از برنامه تولید مشترک اف۳۵ کنار بگذارد و حتی تحویل مابقی جنگنده‌های خریداری شده را نیز تعلیق کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر